Inici -> Ajuda a la seu

Ajuda a la seu

Si necessites ajuda per la tramitació electrònica truca al 932 639 100 i t'ajudem

Estructura de la Seu Electrònica

La Seu electrònica de l'Ajuntament està dissenyada amb la següent estructura:

1: Capçalera. Inclou el logo de l'Ajuntament de Gavà, el mapa web, l'enllaç al portal web municipal i els idiomes suportats

2: Lateral dret. incorpora una llista de bànners o accessos destacats a serveis de la Seu electrònica, utilitats i altra informació d'interès.

3. Cos. Mostra tots els serveis de la Seu electrònica mitjançant tres blocs de menús(Sobre la Seu, Serveis Personals i Serveis Generals) i serveis electrònics destacats per tipus de servei.

4: Peu. Inclou el logo de l'Ajuntament i accessos directes (Avís legal i Protecció de dades).

Requisits i recomanacions tècniques

Per visualitzar correctament la Seu electrònica de l'Ajuntament de Gavà, s´han de tenir en compte les següents recomanacions i requisits tècnics:

  • S'ha de disposar d'una resolució mínima de pantalla de 800 x 600 píxels.
  • Utilitzar Javascript per aprofitar tota la funcionalitat del portal, encara que es disposa d'una alternativa per a la majoria del codi javascript, per a aquells usuaris que tinguin el Javascript desactivat o versions antigues sense suport DOM.
  • Per accedir a les pàgines es recomana utilitzar el següent navegador:
    • Internet Explorer versió 11 o superior.

Per a poder accedir als serveis identificats de la seu electrònica s´ha d'utilitzar algun dels certificats que venen a la llista de Certificats admesos.

En cas de tenir problemes amb algun servei de la seu electrònica consulti la siguiente pàgina de Resolució de problemes freqüents.

Per a l'obtenció de certificats i per a la impresió de documents necessita tenir instal·lat un lector d'arxius PDF com Adobe Acrobat Reader

 

23 de Gener del 2019